Τη λύση δίνει η Τεχνόλυση

Εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης.

Οικονομία στην θέρμανση του σπιτιού με τους νέους λέβητες ιόντων της GALAN. Πετυχαίνουμε εώς και 60% οικονομία σε σχέση με του συμβατικούς λέβητες πετρελαίου. Οι λέβητες ιόντων της GALAN έχουν μικρό κόστος εγκατάστασης, μηδενικό κόστος συντήρησης και είναι εύκολοι στην τοποθέτηση. Χωρίς ανάγκη μετατροπών του υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης, αποτελούν την ιδανική λύση στον τομέα της θέρμανσης και συνίσται ανεπιφύλακτα για αποδέσμευση της θέρμανσης του σπιτιού από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας !

Πλεονεκτήματα:

- Δε χρειάζεται καπνοδόχος, ούτε δεξαμενή.
- Δεν χρειάζεται μηνιαία συντήρηση.
- Λειτουργεί με απλό νερό δικτύου.
- Είναι αθόρυβο.
- Μπορεί να εγκατασταθεί στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις.
- Χρειάζεται μικρό χώρο τοποθέτησης (μόλις 1 τ.μ).
- Είναι οικολογικό (100% ανακυκλώσιμο).
- Συνδυασμένο με ένα φωτοβολταϊκό, παρέχει απόλυτη ενεργειακή ελευθερία στη θέρμανση.
- Ο χειρισμός του είναι απλός και εύκολος από τον ψηφιακό πίνακα χειρισμού ή ακόμη και εξ αποστάσεως (λειτουργία remote από το κινητό)

Λειτουργία:

Η διαδικασία θέρμανσης με λέβητα ιόντων είναι εντελώς διαφορετική και γίνεται χρησιμοποιώντας το ηλέκτρικό ρεύμα ως πηγή ενέργειας. H τεχνολογία του λέβητα είναι που τον καθιστά πολύ οικονομικό. Θετικά και αρνητικά ιόντα του μεταφορέα θερμότητας κινούνται στα αντίστοιχα ηλεκτρόδια και έτσι παρέχεται θερμική ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος που ο λέβητας θέρμανσης ιόντων μπορεί να παράγει θερμότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να θερμάνει έτσι άμεσα το ειδικό υγρό και το καλοριφέρ. Είναι πολύ πιο γρήγορο και βέβαια πολύ πιό οικονομικό από κάθε άλλο «παλιάς» γενιάς θερμαντικό σύστημα.

Απόδοση:

Με την τεχνολογία GALAN επιτυγχάνεται αφ’ ενός γρήγορη απόσβεση λόγω της οικονομικής τιμής αγοράς του λέβητα (αναλόγως πάντα με το χώρο που καλούμαστε να θερμάνουμε) και της αμεσης οικονομίας που επιτυγχάνουμε από την ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο.